Alla inlägg den 16 september 2010

Av Anna - 16 september 2010 16:19


Nu sovs det lite sen middag här hemma så jag ska passa på att greja lite och laga middag..


  

   


  

Av Anna - 16 september 2010 10:15

  


Det ska alltid prövas själv innan mamma får hjälpa till..  

Av Anna - 16 september 2010 00:02

Idag har Rasmus gått på dagis 9-14 och det har gått jättebra! Han började gå 9-13 efter inskolningen eftersom han blev så trött när han inte sov middag och det dessutom var så många att lära känna på nya dagiset. Förra veckan så utökade vi med en halvtimme och nu så är det 9-14, tisdag-torsdag som gäller. Rasmus trivs så bra och han är mycket omtyckt av de andra barnen och så snäll mot de minsta fick jag höra idag. 


Min duktiga fina kille   


När Rasmus kommer hem vid 14 så brukar vi fika och sedan leker vi eller går ut en stund innan vi "vilar" i soffan. Rasmus vill INTE sova middag, men vila i soffan går bra. Detta resulterar såklart i att han somnar och sover sin "middag" även då han inte vill..  


Det funkar väldigt bra att vara hemma med Rasmus och Viggo. Rasmus är så snäll mot sin lillebror, men han vill så gärna krama och pussa honom lite FÖR hårt ibland. Det gäller att förklara om och om igen att Viggo ÄR liten och KAN göra illa sig om man inte är försiktig. Det kommer att kännas bättre om några månader när lillebror har växt på sig och inte är så ömtålig längre..


Det har varit en rolig dag idag med besök av Kicki på dagen och med Sussi & Magnus som middagsgäster!



Nu är det kvällsstädat här, Viggo har somnat och Martin går som en zombie från datorn upp för trappen så det är väl dags att sova då..    Go natt!




Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards