Alla inlägg den 28 februari 2011

Av Anna - 28 februari 2011 14:53

  


  

Av Anna - 28 februari 2011 01:26

Idag var Martin och bror Johan iväg och hämtade 2 garderober vi köpt på Blocket. Vi käkade sedan tacos och fikade tillsammans. Roligt att brorsan stannade så länge idag för det är så sällan man träffas nu för tiden! Kul att sitta och surra och allt möjligt..  


Vi är i stort behov av förvaring även om vi inte har mycket saker och då jag tycker vi rensar och rensar. Vi köper SÄLLAN nya kläder jag och Martin dock är det barnens kläder och grejer som tar plats och sedan alla andra "förvaringsprylar". I och med att garderoberna kom på plats så passade jag på att rensa igenom förrådet nere och stapla om + inne i garderoben i badrummet uppe där det finns handdukar, blöjor mm. Skönt att få det gjort! Imorgon ska det bli städ- och tvättdag här hemma då golven måste torkas, toaletterna städas och tvättkorgen som håller på att svämma över måste tas om hand.


I lördags var det tjejmiddag hos Kicki. Jättegod mat var det och en trevlig kväll med mycket skratt   


Rasmus har varit/är sjuk med feber på kvällen och nätterna, men pigg och nästan feberfri på dagarna. Nu ikväll så hade han ej feber i alla fall så jag hoppas att han är på bättringsvägen. Imorgon ska han i så fall få leka med sina kusiner Teo & Nellie som sover hos mormor några dagar. 


Fy, nu är klockan sådär mycket nu igen! Skönt var det att hinna med så mycket i kväll, även om det blev allt för sent som vanligt..  

Ovido - Quiz & Flashcards